ביקור במבשלה
בואו לביקור במבשלה!
בביקור נספר לכם עלינו, משפחת פס, על המבשלה ותהליך הכנת הבירה, נספר לכם גם על ההיסטוריה שלנו והמבנה וכמובן, נטעם ונשתה את הבירות השונות.
נוסף על הביקור הבסיסי נוכל לתאם ארוחה במקום (מתאים בדר"כ לקבוצות, ימי גיבוש, ימי חברה או אפילו למשפחות גדולות המטיילות באזור)
הביקורים במבשלה הם בתיאום מראש.
הדרכה + טעימות
-
עד 12 אנשים ₪30 לאדם
-
13-40 אנשים ₪25 לאדם
הדרכה + טעימות + 1/3 בירה
-
עד 12 אנשים ₪40 לאדם
-
13-40 אנשים ₪35 לאדם
– תוספת אדממה וזיתים ₪10 לאדם
– איחור של יותר משעה בתשלום ₪60 נוספים עבור כל שעה
רכיבי הבירה
במבשלת פס אנחנו שמים דגש על חומרי גלם איכותיים ללא פשרות.
אנחנו מתאימים את חומרי הגלם לסוג הבירה הספציפית אותה אנו מבשלים.
מים
הבסיס לבירה איכותית הוא מים איכותיים ואצלנו ברמת הגולן נמצאים מים מהאיכותיים ביותר בישראל. המים שלנו הם מי תהום שחלחלו דרך שכבות הבזלת ונעשו רכים וטעימים. בניגוד למבשלות אחרות, אנחנו לא חשים צורך לטפל במים שלנו ע"מ לדמות אותם למים מערי בירה מפורסמות בעולם- המים שלנו מעולים כמו שהם ליצירת בירות נהדרות.
לתת שעורה וחיטה
גרעיני תבואה שעברו תהליך "הלתתה"- הנבטה וייבוש מבוקרים.
תהליך זה "משחרר" את העמילן שבגרעין ומאפשר לו להפוך במהלך הבישול לסוכר, אותו יהפכו השמרים לאלכוהול במהלך התסיסה. תהליך ההלתתה גם מפתח צבע וטעם ייחודיים לכל סוג לתת, המאפשרים לנו לפתח בירות בצבעים וטעמים שונים.
כשות
צמח מטפס בעל פרי הדומה לאצטרובל קטן וירוק. הכשות מכילה שמנים וחומצות הנותנים לבירה חלק מטעמה, את המרירות הרצויה לנו, ארומות שונות ויכולת שימור.
שמרים
יצורים חד-תאיים היודעים לפרק סוכר לאלכוהול ופחמן דו-חמצני בתהליך הנקרא "התססה". זהו התהליך הבסיסי ההופך משקאות לאלכוהוליים.